Zoeken
  • Petra

Rondje ShowUp voorjaar 2017


Vandaag de nieuwtjes bekeken van bekende en onbekende merken tijdens de ShowUp in de HaarlemmerExpo. Iedere editie is de beurs weer wat groter. Ook dit keer was er weer een grote diversiteit aan merken en producten.

Met het voorjaar op komst zag je bij diverse merken mooie pasteltinten terug in de posters, aardewerk, glaswerk en plaids. "Urban" blijft een trend, leuke kaarten, kussens, printblokken met deze trend gezien. Aardewerk schalen, borden en bekers zag je vorig jaar al en ze worden steeds mooier van kleur. Het past allemaal erg mooi bij elkaar zodat je niet iedere keer een nieuw servies hoeft te kopen. Zo te zien wordt 2017 een heel mooi jaar!


Rader


Urban Nature Culture


MaduMadu


Jots


Goround


House Doctor


House Doctor


Van Verre


BloomingvilleVissevasse


Arpin


Klippan


Imbarro


Scandinaviaform


Jurianne Matter0 keer bekeken

© 2020 by Peetlikes 

  • mailWIT
  • instagramWIT
  • facebookWIT
  • twitterWIT